Κυριακή, 3 Αυγούστου 2025

Απίστευτο: Τρυπούν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων για να… κλέψουν βενζίνη (Εικόνες)

Δεν έχουν προηγούμενο οι πρακτικές που εφαρμόζουν το τελευταίο διάστημα οι κλέφτες καυσίμων στην Κρήτη καθώς  όχι μόνο κλέβουν αλλά παράλληλα θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με το ekriti επικρατεί αναστάτωση σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου, καθώς ασυνείδητοι τρυπούν (!) τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων για να κλέψουν την βενζίνη!

q

Τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του Μασταμπά και στο ΠΑΓΝΗ, ενώ οι δράστες “χτυπούν” κυρίως τζιπ και αγροτικά οχήματα, καθώς έχουν ψηλότερο σασί κάτι το οποίο…. διευκολύνει το έργο τους.

Ηδη, στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται προκαλούν οργή και αγανάκτηση.

q

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι πως η νέα αυτή πρακτική των κλεφτών, ενδέχεται να αποβεί μοιραία καθώς τα υπολείμματα της βενζίνης από το τρύπιο ρεζερβουάρ μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη όταν ο οδηγός του οχήματος εκκινήσει ανυποψίαστος τον κινητήρα του οχήματος.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή