Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025

Απίστευτο: Νεαρός σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του

ΟΙ «ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ» ΖΗΤΗΣΑΝ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ                                                                                                      

Ένας νεαρός στην Ισπανία σκηνοθέτησε την απαγωγή του με στόχο να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του για να πληρώσει ένα χρέος που είχε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των υποτιθέμενων απαγωγέων του γιου της που της υποδείκνυαν να μην απευθυνθεί στις αρχές, η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς στην περιοχή Πάρλα της Μαδρίτης, ότι έλαβε γραπτά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο στα οποία άγνωστοι απαιτούσαν από εκείνη το ποσό των 600 ευρώ.

Επιπλέον, της έδιναν οδηγίες να αφήσει τα χρήματα σε συγκεκριμένη περιοχή, εάν ήθελε «να ξαναδεί τον γιο της ζωντανό».

Ο 21χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην ίδια περιοχή κι υποστήριξε στις αρχές ότι τον άφησαν ελεύθερο οι «απαγωγείς» του.

«Μπροστά στις αρχές, ο νεαρός άνδρας άρχισε να δίνει ασαφείς και αντιφατικές πληροφορίες, προτού τελικά ομολογήσει ότι ο ίδιος τα οργάνωσε όλα για να αποπληρώσει ένα χρέος του» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της αστυνομία. Ο 21χρονος συνελήφθη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή