Απίστευτο: Κεραυνός τρύπησε ταράτσα πολυκατοικίας στο Βόλο! (Εικόνες)

Ισχυρό χτύπημα κεραυνού αναστάτωσε χθες το πρωί το κέντρο της πόλης της Βόλου.
Κάποιοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους ενώ άλλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα είτε στις δουλειές τους είτε καθ’ οδόν τρομοκρατήθηκαν.
Την ώρα της καταρρακτώδους βροχής, σημειώθηκε μία πολύ έντονη λάμψη που σχεδόν τύφλωνε. Ακολούθησε εκκωφαντικός θόρυβος σαν να γινόταν έκρηξη και τα πάντα γύρω «έτρεμαν».
Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος» η πολυκατοικία στα παλιά Ηλύσια, στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Γάτσου ήταν το σημείο που έσκασε ο κεραυνός. Οι ένοικοι των διαμερισμάτων που ένιωσαν τη δύναμη του κεραυνού να διαπερνά τα σπίτια τους, μετά το αρχικό σοκ, βγήκαν αλαφιασμένοι στους διαδρόμους να δουν τι έχει συμβεί.
Τον κεραυνό φαίνεται να τράβηξε η κεντρική κεραία της τηλεόρασης, που βρίσκεται στην ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας. Η κεραία κάηκε και εξαρτήματα τινάχτηκαν παντού στην ταράτσα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δώμα που υπάρχει ο μηχανισμός του ασανσέρ άνοιξε διαμπερής τρύπα από το χτύπημα του κεραυνού.
Στο μηχανισμό του ασανσέρ κάηκαν πλακέτες και δεν λειτουργεί. Προβλήματα καταγράφτηκαν τόσο στις συνδέσεις τηλεφώνου και ίντερνετ, ενώ σε ορισμένα διαμερίσματα υπάρχουν προβλήματα ακόμη και με το ηλεκτρικό ρεύμα.
Οι ένοικοι τρόμαξαν. «Εκείνη την ώρα κοιμόμουν. Ακούστηκε σαν έκρηξη διαρκείας. Τρομάξαμε», ανέφερε η κυρία Αλεξία.
«Ακούστηκε ξαφνικά ένας φοβερός κρότος. Σαν να είμαστε στη Συρία και να μας βομβαρδίζουν», τόνισε ο κύριος Λάμπρος.
«Ήταν λες και έπεσε βόμβα. Είδαμε μια λάμψη και μετά άρχισαν να δονούνται όλα για αρκετά δευτερόλεπτα σαν να γινόταν σεισμός. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός», υπογράμμισε άλλη ένοικος.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης