Απίστευτο: Δείτε γιατί δεν πρέπει να… πλένουμε το κοτόπουλο πριν το μαγείρεμα

Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο.
Όπως αναφέρει η δρ. Τζένιφερ Κουίνλαν του Drexel University, πλένοντας το κοτόπουλο κάτω από τρεχούμενο νερό αντί να σκοτώνουμε τα βακτήρια βοηθάμε στην εξάπλωσή τους.
Έτσι λοιπόν μας συμβουλεύει μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.
Σχετικά Άρθρα
Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω
17/08/2025 - 22:50
Κλήρωση Τζόκερ σήμερα (17/8/2025): Τα τυχερά νούμερα που κερδίζουν
17/08/2025 - 22:17
Συνελήφθη ένα άτομο για πυρκαγιά στον δήμο Πολυγύρου
17/08/2025 - 21:50
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 61χρονος Σέρβος στη θαλάσσια περιοχή Νέων Βρασνών
17/08/2025 - 21:40
Δείτε επίσης