Απέκλεισαν τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων προχώρησαν επιστημονικοί φορείς και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι αντιδρούν στο σχέδιο για το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Όπως υποστηρίζουν, εάν εφαρμοστεί το νέο ασφαλιστικό ο κλάδος θα οδηγηθεί σε αφανισμό, ενώ τονίζουν ότι για να επανέλθουν στον διάλογο με την κυβέρνηση πρέπει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να μπουν νέες βάσεις.

Ακόμα, χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο εκτρωματικό, με δημοσιονομικό χαρακτήρα που οδηγεί σε διάλυση την κοινωνική ασφάλιση.

Η σημερινή κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς αντιδράσεων με συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) στις 9 Μαρτίου, ενώ σχεδιάζεται αποκλεισμός στις κατά τόπους εφορίες την ημέρα έναρξης υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Φωτογραφία: eurokinissi

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή