Αντζελίνα Τζολί: Προτιμώ τον 50άρη Μπραντ Πιτ παρά τον 40άρη

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται όλο και καλύτερος όσο ωριμάζει…

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η σύζυγός του, Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People ενόψει του promotion που πραγματοποιούν στην Ευρώπη για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν, το By The Sea, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Αντζελίνα Τζολί.

«Ενδιαφέρομαι περισσότερο για τον 50χρονο Μπραντ Πιτ, παρά για τον 40χρονο», δήλωσε η Τζολί, εξηγώντας ότι η ομορφιά στη σχέση τους έγκειται στο ότι γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον όσο περνούν τα χρόνια.

«Προσμένω με λαχτάρα να περάσουμε ακόμη περισσότερα χρόνια ως ζευγάρι», εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.

Παρά τις υποσχέσεις αιώνιου έρωτα… η 10ετής σχέση τους δεν ήταν πάντοτε ρόδινη.

«Έχουμε ευθείες αντιπαραθέσεις και μεγάλους καυγάδες. Όμως πάντα στο τέλος, νιώθω ότι είναι “καθήκον” μου να τον αγαπώ», δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή