Σάββατο, 2 Αυγούστου 2025

Άνοιξε ο δρόμος για τον Άλεξ

Ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Άλεξ.

Η Μίλαν έδωσε τα χέρια με την Ρόμα για την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού Αλέσιο Ρομανιόλι και πλέον ψάχνει τρόπο να… ελαφρώσει το ρόστερ της σε ό,τι αφορά τις θέσεις της άμυνας.

Πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο Γκαμπριέλ Παλέτα που οδεύει σε μία εκ των Μπολόνια και Αταλάντα, ενώ έτοιμος να τον ακολουθήσει είναι και ο Άλεξ.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έπιασε στους «ροσονέρι» και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα διοικητικό στέλεχος της Μίλαν φέρεται να είπε σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον Άλεξ: «Είναι πιθανό. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε προσφορά για τον Άλεξ».

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή