Αναβλήθηκε και το μίτινγκ της Λωζάνης λόγω κορονοϊού

Άλλο ένα μίτινγκ της σειράς “Diamond League” δεν θα διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία του. Πρόκειται για τον αγώνα της Λωζάνης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου, αλλά ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια.
Οι διοργανωτές ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους: «Ζήσαμε δύσκολες περιόδους στο παρελθόν. Ωστόσο, η παγκόσμια κρίση υγείας που σχετίζεται με την Covid 19 έχει εντελώς διαφορετικό μέγεθος. Η πανδημία επηρεάζει όλους και επηρεάζεται ολόκληρος ο κόσμος. Είναι δική μας ευθύνη να λάβουμε αυτήν την απόφαση».
Έως σήμερα έχουν αναβληθεί 10 αγώνες της σειράς. Ακόμη δεν έχουν αναβληθεί οι αγώνες στο Λονδίνο (4/7), στο Μονακό (10/7), στο Γκέιτσχεντ (16/8), στις Βρυξέλλες (4/9), στη Ζυρίχη (τελικός, 11/9) αλλά και ο αγώνας επίδειξης στο Όσλο (11/6).
πηγή: filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή