Ανατροπή: Εμπλοκή γιατρού στην υπόθεση του νεκρού εμβρύου στη Λάρισα

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η μακάβρια υπόθεση με το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα ανάμεσα στα σκουπίδια σε εγκαταστάσεις ανακύκλωσης στη Γυρτώνη της Λάρισας, αφού φαίνεται ότι προκύπτει εμπλοκή γιατρού στην υπόθεση.

Κατά την διάρκεια της νεκροτομής, ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης βρήκε πιασμένο στον ομφάλιο λώρο του εμβρύου ένα τσιμπιδάκι που χρησιμοποιείται από τους εξειδικευμένους γιατρούς σε περιπτώσεις κανονικού τοκετού.

Από αυτό το συνταρακτικό εύρημα προκύπτει ότι η άγνωστη μητέρα, της οποίας η κύηση διακόπηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον πέμπτο ή έκτο μήνα, είχε βοήθεια από μαιευτήρα, μαία, ή νοσηλευτή ή κάποιο άλλο άτομο που είχε γνώση του αντικειμένου.

Στο μεταξύ, με βάση τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων προς τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από την οποία εκτιμούν ότι προήλθαν τα απορρίμματα με το νεκρό βρέφος.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή