Άμεση αξιοποίηση της ευνοϊκής ρύθμισης Μητσοτάκη από τον Φρουζή

Παραδέχθηκε ο κ. Φρουζής μετά από πιέσεις του Γ. Ραγκούση στην Προανακριτική, ότι ήδη έχει τηλεφωνήσει στον δικηγόρο του για να τον ενημερώσει σχετικά με την ρυθμιση “δώρο” στην διαφθορά, της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και ελεύθερος και με χρήματα θα είναι ο βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis.

Άμεσα θα αξιοποιήσει την ευνοϊκή ρύθμιση που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ξεσήκωσε διεθνή κατακραυγή.

Μετά τις προχθεσινες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα θα κάνετε αίτηση να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός σας στην Ελβετία; ρώτησε ο Γιάννης Ραγκούσης τον κ. Φρουζή και εκείνος απάντησε:

Απάντηση: Σήμερα το πρωί μίλησα με τον δικηγόρο μου και τον ενημέρωσα. Και βεβαίως κυριε Ραγκούση θα κάνω αίτηση να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός μου.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν για ποιον ψήφισε τη διάταξη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που στηλιτεύτηκε με πρωτοσέλιδο στους FT .

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή