Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: «Νεκρός αδελφός» η ταινία ντοκουμέντο στη μνήμη του 15χρονου

Μοιραστείτε το

Η μικρού μήκους ταινία «Νεκρός Αδερφός» που βασίζεται στα ντοκουμέντα από το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τη δίκη, θα προβληθεί απόψε από το FREEDOMTV.

Η μικρού μήκος ταινία περιλαμβάνει το βίντεο-ντοκουμέντο της δολοφονίας, σημεία από τις πραγματικές επικοινωνίας ασυρμάτου της αστυνομίας, αλλά και από τις σχολικές εκθέσεις του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που είχε γράψει λίγο πριν δολοφονηθεί. Υλικό για την ταινία έχουν παραχωρήσει οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μάνος Τσίζεκ. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Νικόλας Μπράβος και Δημήτρης Σταματελόπουλος. Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Σοφία Αγγελή, Τάσος Κονταράτος, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Φαίη Ξυλά, και ο μικρός Φώτης Κοτσώνης.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα ένα χρόνο πριν, στην 11η Επέτειο της δολοφονίας, την ίδια ώρα (λίγο πριν τις 9 το βράδυ) που η σφαίρα του Ειδικού Φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα βρήκε στην καρδιά τον 15χρονο Αλέξανδρο, αφαιρώντας του τη ζωή.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.