Αλ. Μητρόπουλος: Θα δώσω ψήφο ανοχής στο μνημόνιο

«Η δική μου ψήφος είναι ψήφος ανοχής στα δύο προηγούμενα νομοσχέδια, είναι ψήφος εσχάτης ανοχής, ολοκληρωτικής απόρριψης του σχεδίου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Real Fm 97.

Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε για το 3ο μνημόνιο ότι: «Δεν υπάρχει σκληρότερο πακέτο που έχει ποτέ αναδεχθεί να εφαρμόσει κυβέρνηση Αριστεράς ή ακόμα και Φιλελεύθερη. Είναι ένα σχέδιο- πρόγραμμα αριστερού Θατσεϊσμού ή Δαρβινισμού».

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που, παρά τις υποδείξεις του πρωθυπουργού, δεν όρισε την συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών σήμερα, και ερωτηθείς σχετικά με το αν πρόκειται για «καψώνι» στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητρόπουλος είπε:

«Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν τέτοια κίνητρα σε κορυφαία πρόσωπα, κι όταν το ένα είναι επιλογή κορυφαία του άλλου, υπό αυτή την έννοια δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του κατεπείγοντος».

Για το ενδεχόμενο εκλογών, τέλος, ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε ότι: «Έχω πει στον πρωθυπουργό να μην κάνουμε εκλογές. Του συστήνω να αναλάβει μόνος του να εφαρμόσει το 3ο σκληρό μνημόνιο, με ένα ευρύτατο κυβερνητικό σχήμα, καμικάζι τούρμπο πολιτικών, επιστημόνων σωστών, μήπως περισώσουμε για το λαό μας ό,τι μπορεί να περισωθεί».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή