Ακατοίκητο το κτίριο που κατέρρευσε στο Καματερό

Ακατοίκητο ήταν το κτίριο της τριώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς στο Καματερό, αφού είχε εκκενωθεί από πέρσι.

Το τριώροφο κτίριο κατέρρευσε νωρίτερα στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό.

Στην περιοχή μετέβη άμεσα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρσι, με ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής που είχε διαβλέψει τον υψηλό κίνδυνο για μια τέτοια εξέλιξη.

Η Περιφέρεια Αττικής είχε προβεί σε παρεμβάσεις υποστήριξης του κτιρίου, ωστόσο τελικά σήμερα το κτήριο κατέρρευσε.

Η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή