Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2025

Αιχμές Πολάκη για τις διοικήσεις των νοσοκομείων που άλλαξαν

Αιχμές για τη διοίκηση του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπως για και άλλες διοικήσεις που άλλαξαν, ότι επέλεξαν να πληρώσουν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψουν οι ίδιες (κέτερινγκ, καθαριότητα κ.α.) και όχι τους προμηθευτές φαρμακευτικών ειδών, άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

«Το Λαϊκό Νοσοκομείο πήρε χρηματοδότηση 24 εκατομμύρια ευρώ από τον Σεπτέμβριο και είχε πάρει άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ από τον Ιανουάριο», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε ότι «και ξέρετε τι έκανε ο διοικητής, που άλλαξε, όπως και άλλοι διοικητές νοσοκομείων; Πλήρωσε πολύ λίγα στους προμηθευτές και σχεδόν ξεπλήρωσαν τις υπηρεσίες του outsourcing, δηλαδή τις συμβάσεις που υπογράφουν οι ίδιοι. Και ο νοών νοήτω».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή