Αγρίνιο: 52χρονος από θύμα ληστείας βρέθηκε… κατηγορούμενος

Στη σύλληψη ενός 52χρονου από το Αγρίνιο προχώρησαν οι αρχές όταν κλήθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να καταγράψουν μια ληστεία που ο ίδιος δήλωσε.

Ωστόσο, η απροσεξία του ήταν εκείνη που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του 52χρονου καθώς όταν μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας στο σπίτι του, που είχε γίνει στόχος δραστών, διαπίστωσαν πως είχε αφήσει σε κοινή θέα το κυνηγετικό του όπλο!

Έτσι, οι άνδρες της ασφάλειας Αγρινίου προχώρησαν στη σύλληψη του 52χρονου για παραβίαση των όρων της ασφαλούς φύλαξης. Οι δράστες που είχαν διαρρήξει την οικία του όταν εκείνος έλειπε, έκλεψαν την επαναληπτική καραμπίνα του, την οποία είχε αφήσει στην κουζίνα. Οι άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να καταφέρουν να συλλάβουν τους διαρρήκτες.

Όσον αφορά τον 52χρονο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή