Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
14
55
40

Αφροδίτη Σημίτη: Όταν απολύθηκε επειδή κατήγγειλε έναν “Στάθη”

Μοιραστείτε το

Σε μία καταγγελία, που μαρτυρά ότι οι γυναίκες που έχουν το θάρρος να μιλήσουν για την βία και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο, βρίσκονται τελικά στοχοποιημένες, προχώρησε την Τετάρτη (15/12) η ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη.

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η Αφροδίτη Σημίτη προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι “υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω”, ενώ αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία.

Όπως καταγγέλλει, η ίδια εντόπισε πρόσφατα έναν “Στάθη” σε μια μεγάλη εταιρεία και παρόλο που βρήκε το θάρρος να το αναφέρει στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, εκείνος τον κάλυψε, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του.

Όπως έκανε γνωστό η ραδιοφωνική παραγωγός, μετά από αυτή τη συζήτηση, δρομολογήθηκε και η λήξη της συνεργασίας τους από την πλευρά της εταιρείας.

“Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω.

Μη μασάτε κορίτσια!

Ξεμπροστιάσετε τους!

Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν.

Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.

Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!”

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση:

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.