Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
08
30
12

Άδωνις Γεωργιάδης: Εκρηξη για το «τελευταίο μίλι» Μητσοτάκη

Μοιραστείτε το

Έντονα αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν άκουσε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου, να αναφέρεται στο «τελευταίο μίλι», φράση την οποία είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το επικείμενο τέλος της πανδημίας. 

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, αλλά η παρουσιάστρια του θύμισε τη δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός για το «τελευταίο μίλι». Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού, με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι: «Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω ότι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Και κατέληξε: «Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΪ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να πλήττεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν τη Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω, στους πιθανούς σου πελάτες, ότι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να δουλέψουν, χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…». 

Και πρόσθεσε: «Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, από αυτό πληρώνονται διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγεται την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 19:18” και μετά:

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.