Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κορωνοϊός: Ανατριχιαστική περιγραφή νοσηλευτή του Ευαγγελισμού – «Ασθενείς μοιάζουν να παθαίνουν ασφυξία»

Μοιραστείτε το

Την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία με την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, περιέγραψε νοσηλευτής στον Ευαγγελισμό. Η περιγραφή του δραματική.

«Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται τρομοκρατημένοι, να φανταστείτε ότι έρχονται μόνοι τους δεν έχουν κανένα συνοδό, σε ένα άγνωστο περιβάλλον βλέπουν ανθρώπους με μάσκες με γυαλιά και είναι τρομοκρατημένοι. Μπαίνουν στον θάλαμο και μέχρι να βγει το τεστ αν θετικό ή αρνητικό περιμένουν εκεί», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιώργος Μπαλάσκας, ο οποίος εργάζεται ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

O κ. Μπαλάσκας απαντώντας σε ερώτηση επιβεβαίωσε ότι ασθενείς μοιάζουν σαν να παθαίνουν ασφυξία. «Στην αρχή τα περιστατικά ήταν ελαφρά με ήπια συμπτώματα, δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι σπουδαίο, αλλά ξαφνικά κάποιοι κάνουν αιφνίδιο πυρετό», είπε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό γυναίκας ασθενούς που  νοσηλευόταν επτά ημέρες και «ξαφνικά έκανε έναν πυρετό και μία δύσπνοια, άρχισε να νιώθει μία ασφυξία. Το βλέμμα της ήταν χαρακτηριστικό, ήταν αυτό που μας αιφνιδίασε, είχε ένα τρόμο στα μάτια, έναν φόβο, φοβόταν. Αυτή μπορώ να πω ήταν η πρώτη συνάντηση με τον κορωνοϊό».

Τέλος, ο κ.Μπαλάσκας τόνισε ότι το γεγονός αυτό τρομάζει και τους ίδιους τους νοσηλευτές. «Αυτό το αιφνίδιο μας σοκάρει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.