Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε πώς θα μειώσετε την πρησμένη κοιλιά σας μέσα σε λίγα λεπτά!!

Μοιραστείτε το

Για να μειώσετε το μεγάλο μέγεθος της κοιλιάς σας υπάρχει ένας εύκολος τρόπος και αυτό είναι το… Sassy Water. Ονομάστηκε έτσι από την εφευρέτη του, Cynthia Sass.

Η συνταγή μετατρέπει το συνηθισμένο νερό σε ένα πολύ ευεργετικό ρόφημα που μπορεί να κάνει πολύ καλό για την υγεία σας. Περιέχει πολύ ελάχιστες θερμίδες και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να βελτιώσετε την πέψη σας. Το Sassy Water είναι ένα βασικό στοιχείο για το πρόγραμμα διατροφής (Επίπεδη κοιλιά). Και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό.

Βλέπετε, ενώ πίνοντας οκτώ ποτήρια νερό μπορεί να ικανοποιείτε την απαίτηση του σώματός σας για ενυδάτωση, υπάρχουν μερικά πράγματα όμως που θα πρέπει να σας ανησυχούν, όπως: η ισορροπία των υγρών του σώματός σας (ηλεκτρολύτες) και η κατακράτηση των υγρών. Πίνοντας Sassy Water διευκολύνετε την καλή πέψη και τα συστατικά του βρίσκονται παντού. Τζίντζερ, αγγούρι, λεμόνι και δυόσμος μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας με περισσότερους τρόπους από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Συστατικά
2 λίτρα νερό (περίπου 8½ π.) 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ 1 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1 λεμόνι, κομμένο σε λεπτές φέτες 12 φύλλα δυόσμου Οδηγίες Μην ξεφλουδίσετε τα λεμόνια Αναμίξτε όλα τα συστατικά. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για όλη τη νύχτα. Πιείτε Sassy Water κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ξεκινώντας από το πρωί.

 

πηγή: destora

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.