Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αν τα βρει με τον Τσίπρα καταθέτει νέα πρόταση για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Μοιραστείτε το

Για την ερχόμενη Δευτέρα έχει κλειδώσει η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Βασικό θέμα της κουβέντας θα είναι η υλοποίησης του πρότζεκτ «Athens Alive» στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν η κυβέρνηση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρουν τη χρυσή τομή, τότε το κονσόρτσιουμ θα καταθέσει νέα πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εμπόδια για την πραγματοποίηση του deal υπάρχουν. Ένα από αυτά είναι η διαφωνία στο συντελεστή δόμησης, εκεί όπου το «Athens Alive» επιθυμεί να πάει στο 0.6, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση εμμένει στο 0.4 και επικαλείται ότι έτσι δεν θα προκύψουν εμπόδια μέσω του ΣτΕ. Το άλλο αφορά τον διαμελισμό ή όχι του ΟΑΚΑ, με το κονσόρτσιουμ να επιθυμεί την εκμετάλλευση όλων των χώρων, ικανοποιώντας όμως και το αίτημα της ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατασκευή κλειστού στον χώρο.

Πάντως κρίνεται πολύ θετικό το γεγονός, ότι οι προπαρασκευαστικές συναντήσεις του Σταύρου Κωνσταντινίδη με τους συναρμόδιους υπουργούς πήγαν καλά.

Επίσης είναι καλό σημάδι ότι προχθές συναντήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιαννακόπουλου Κωνσταντινίδης με τον Βασιλειάδη και άμεσα «κλείδωσε» η συνάντηση του Τσίπρα με τον Γιαννακόπουλο

Για όλους αυτούς τους λόγους η συνάντηση της Δευτέρας θα κρίνει πολλά για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Πηγή: filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.