Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αγανακτισμένοι της Μυτιλήνης… γνωστοί-άγνωστοι της Χρυσής Αυγής

Μοιραστείτε το

Η κατάσταση στο νησί της Λέσβου παραμένει τεταμένη, παρά το γεγονός πως τα τελευταία δύο 24ωρα το κλίμα δείχνει πιο ήρεμο. Αίσθηση, όμως, προκαλεί ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού από τις 5 Φεβρουαρίου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, στο οποίο ακούστηκαν ακραίες απόψεις: Από αναρχικούς που “μεταφέρουν τις πρακτικές από την Αθήνα στη Μυτιλήνη” και που “υποκινούν τους πρόσφυγες σε εξέγερση” μέχρι τη “νεολαία του νησιού” που ψάχνει μέσα στα χωράφια να βρει πρόσφυγες.

Ποια είναι, όμως, αυτή η αγανακτισμένη νεολαία που παίρνει το νόμο στα χέρια της και τη φιλοξενεί με θέρμη δελτίο ειδήσεων; 

Ένας από τους “αγανακτισμένους” είναι γνωστός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής με το προφίλ του στο Facebook να είναι γεμάτο φασιστικά και μιλιταριστικά συνθήματα, φωτογραφίες με τον Ηλία Κασιδιάρη, μαιάνδρους, αλλά και μέλη ή υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος, άλλωστε, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι τον έχουν πει φασίστα και ναζί, όμως εκείνος συνεχίζει να προειδοποιεί για τους “λαθρομετανάστες”.

Από κοντά και ο έτερος αγανακτισμένος που παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ.

Σημειώνεται ότι σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επιχείρηση στην οποία έχουν συλληφθεί επτά μέλη της ομάδας του τάγματος εφόδου που περιπολούσε στη Μυτιλήνη τα προηγούμενα βράδια.

 

χα

χα

χα

χα

χα

χα

χα

χα

χα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.