Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αυτό το ελληνικό νερό βραβεύτηκε ως το καλύτερο στον κόσμο για τη γεύση του

Μοιραστείτε το

Επενδύσεις που θα φτάσουν και τα 10 εκατ. ευρώ για τον τετραπλασιασμό της παραγωγικής της δυνατότητας μέχρι το 2017 προγραμματίζει η εταιρία AHB Group,  που παράγει το φυσικό νερό «Θεόνη». Το συγκεκριμένο ελληνικό νερό πρόσφατα βραβεύτηκε ως το καλύτερο νερό στον κόσμο.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Τσέλιος, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους, η ΑΗΒ Group ΑΕ είναι 100% ελληνική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1996 και εισήλθε στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας.

Η εμφιάλωση του νερού πραγματοποιείται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα που απασχολεί 40 άτομα προσωπικό, κυρίως από την τοπική κοινωνία, και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Η μονάδα εγκαινιάστηκε το 2013, με αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση 5 εκατ. ευρώ. Το επόμενο βήμα είναι οι επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρίας προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση αλλά και η επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου με γυάλινες συσκευασίες και ανθρακούχο νερό. 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.