Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βρέθηκε το παλαιότερο μήνυμα σε μπουκάλι – Δεν θα πιστέψετε από που ήταν! (Εικόνες)

Μοιραστείτε το

Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη και γεμάτη θαύματα

Δείτε παρακάτω την ιστορία αυτού του ζευγαριού:

Η Marianne Winkler, μια συνταξιούχος ταχυδρομικός ήταν διακοπές με τον σύζυγό της Horst,  όταν εντόπισε ένα ασυνήθιστο μπουκάλι να επιπλέει κοντά στο Γερμανικό νησί Amrum. Θυμάται ότι το καθαρό γυάλινο μπουκάλι είχε ένα σημείωμα μέσα με τις λέξεις ‘Σπάσε το μπουκάλι’. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε το σημείωμα αλλά έπρεπε πραγματικά να σπάσουμε το μπουκάλι.

‘Όταν το ζευγάρι ξετύλιξε το σημείωμα, βρήκε ένα μήνυμα γραμμένο στα Αγγλικά,Γερμανικά και Ολλανδικά. Ζητούσε από αυτόν που το βρήκε να συμπληρώσει τα στοιχεία σχετικά με το που και πότε βρήκε το μπουκάλι,πριν το επιστρέψει στο Marine Biological Association, στο Πλίμουθ, Μ. Βρετανία. Έλεγε ότι όποιος το έκανε θα ανταμειφθεί με ένα σελίνι.

664755-650-1445582450MessageInABottle-2

Τα μέλη της Βιολογικής Εταιρείας έμειναν έκπληκτοι όταν έλαβαν το σημείωμα από το ζευγάρι. Το μπουκάλι ήταν ένα από τα 1,020 που είχαν ρίξει στην Βόρειο Θάλασσα  ανάμεσα στο 1904  και 1906 για να μελετήσουν την δύναμη από τα θαλάσσια ρεύματα και ήταν μέρος μιας εργασίας, όπως αναφέρει το tilestwra.

Τα περισσότερα δεν βρέθηκαν ποτέ και αυτά που βρέθηκαν ήταν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που τα είχαν ρίξει.

664805-650-1445582450MessageInABottle2

Η εταιρεία πιστή στην υπόσχεσή της έστειλε ένα σελίνι στο ζευγάρι. Η Marianne και ο Horst περιμένουν τώρα να πάρουν το ρεκόρ Guinness αφού είναι το πιο παλαιό μήνυμα σε μπουκάλι που έχει ποτέ βρεθεί. Ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του ρεκόρ το είχε ένας άλλος που βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι μετά από 99 χρόνια που ήταν στην θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.