Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εγκαταλείπει την υποκριτική για να ασχοληθεί με το site της!

Μοιραστείτε το

Χορτασμένη από τη δόξα της μεγάλης οθόνης, η Γκουίνεθ Πάλτροου παρατάει την υποκριτική και κλειδώνει το Όσκαρ στην αποθήκη του σπιτιού της. Νέα καριέρα, νέες προκλήσεις.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί αποκλειστικά με το site της, το Goop, για το οποίο σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης έχει γράψει βιτριολικές κριτικές.

 

98798

 

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα όπου η ίδια δίνει συμβουλές  για υγιεινή διατροφή, ευεξία, τέλειο σεξ και γενικότερα οτιδήποτε άπτεται του ευ ζην. Μόνο που για τους «ακόλουθους» της Γκουίνεθ είναι κάπως ακριβό χόμπι να προμηθεύονται τα υλικά που τους προτείνει εκείνη. Δεν έχουν όλοι την οικονομική επιφάνεια της Γκουίνεθ! Ποιος θα ξεχάσει την «πούδρα του σεξ» ή το άρθρο της σχετικά με τα καλύτερα sex toys που φαινόταν να έχει η ίδια δοκιμάσει για τους αναγνώστες της.

Ό,τι κι αν λένε, εκείνη είναι αποφασισμένη.

«Φεύγω από μια δουλειά που μου φιλάνε τον πισινό για να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει και μου θα είμαι υπεύθυνη για τη ζωή 50 οικογενειών που δουλεύουν σε αυτό. Αυτό είναι το lifestyle μου και δίνω τις συμβουλές μου μέσω του Goop. Σε όποιον δεν αρέσει δεν φταίω εγώ, αλλά πολλές γυναίκες εκτίμησαν τις συμβουλές μου» δηλώνει η διάσημη ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.