Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βαρεμένος: Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα στην υπόθεση Novartis

Μοιραστείτε το

«Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα διαπράττονται στην υπόθεση Novartis και όποιος δικαστής αντισταθεί μέσα σ’ αυτόν το ζόφο και ενεργήσει με βάση τον όρκο του και την επιταγή της συνείδησής του, θα γράψει ιστορία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρεμένος μιλώντας στο κανάλι της Βουλής.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Βαρεμένου, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κανάλι της Βουλής στην εκπομπή «Πρωινή επισκόπηση»:

Αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα διαπράττονται στην υπόθεση Novartis και όποιος δικαστής αντισταθεί μέσα σ’ αυτόν το ζόφο και ενεργήσει με βάση τον όρκο του και την επιταγή της συνείδησής του, θα γράψει ιστορία. Ο στόχος είναι ολοφάνερος: η κατατρομοκράτηση των πάντων, χωρίς κανέναν φραγμό και με στόχο την αντιστροφή της πραγματικότητας ενός σκανδάλου, που πρέπει με κάθε μέσο να μετατραπεί σε σκευωρία.

Στο θέμα του ασφαλιστικού, μόνο ένας κ. Βρούτσης θα μπορούσε να καταργήσει την αριθμητική και να ισχυρίζεται ότι με 200 εκ.€ λιγότερη δαπάνη για το συνταξιοδοτικό δίνει περισσότερα!

Η κάλυψη που απολαμβάνουν από έναν, πρωτοφανή μετά την χούντα, προπαγανδιστικό μηχανισμό, τους οδηγεί στην ασυδοσία. Ο τρόπος, επί παραδείγματι, που με το νέο συνεταιριστικό νομοσχέδιο εισάγουν ιδιώτες επενδυτές με δυνατότητα έως και 35% των ψήφων, αλλοιώνει την ταυτότητα των συνεταιρισμών που προστατεύονται από το σύνταγμα και τους μετατρέπει σε κεφαλαιουχικές εταιρείες. Το επεσήμανε στην αρμόδια Επιτροπή και ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Συνεταιριστικής Συμμαχίας, που εκπροσωπεί παγκοσμίως 2,2 δισεκατομμύρια συνεταιρισμένους. Με ποίων λοιπόν την επιταγή νομοθετούν και ποιόν μιμούνται στο διεθνές στερέωμα; Μήπως τον κ. Πινιέρα της Χιλής, που είχε τα γνωστά αποτελέσματα;. Αλλά κι εκείνος είναι ένας μεγιστάνας που αποφάσισε να κυβερνήσει ο ίδιος και όχι μέσω κάποιου κ. Μητσοτάκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.