Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Β. Μειμαράκης: Υπάρχει ανάγκη για εθνική συνεννόηση

Μοιραστείτε το

Την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση επεσήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά από συνάντησή του με το προεδρείο και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού.

«Βεβαίως», διευκρίνισε, «δεν υιοθετούμε τα πάντα. Αλλά τα αξιολογούμε και τα συνθέτουμε, μαζί με την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση και τασσόμεθα σε άλλα υπέρ και σε άλλα όχι».

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία θα συμβάλει με τις δικές τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχει μια εθνική συνεννόηση, μια συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, μια συνεννόηση με τους κοινωνικούς εταίρους, τις κοινωνικές ομάδες, «για να μπορέσουμε να περάσουμε το δύσκολο δρόμο που μας ανοίγει το τρίτο μνημόνιο».

«Πρέπει να συνεννοηθούμε για να υπάρχει ένα εθνικό σχέδιο, με επιχειρήματα ουσιαστικά, τα οποία θα μπορούμε να θέσουμε στους εταίρους μας και τα οποία θα προσπαθήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τα κατανοήσουν, ώστε να μην υπάρχουν επώδυνες αποφάσεις, για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Ευ. Μεϊμαράκη με την εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τέλος ότι αναμένει τη συμφωνία «την οποία ο κ. Πρωθυπουργός από το δημοψήφισμα μας έλεγε ότι θα φέρει σε 48 ώρες, τώρα μας λέει ότι θα τη φέρει στις 18 Αυγούστου».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.