Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τσακαλώτος: Το επιτελικό κράτος φαίνεται δεν έχει ακόμα εγκαταστήσει το App της ακοής

Μοιραστείτε το

“Του έχουμε εξηγήσει ακόμη ότι η ρύθμιση του χρέους και το μαξιλάρι που ο ίδιος αφόριζε οδήγησαν τα επιτόκια σε καθοδική πορεία και όχι το γεγονός ότι ο ίδιος είναι «Μωυσής» όπως τον χαρακτηρίζουν τα …αμερόληπτα sites” σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ

«It takes two to tango ή αλλιώς ο διάλογος χρειάζεται να ακούς τον άλλο και να εμπλέκεσαι με τα επιχειρήματα. Σε όλα όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός έχουμε απαντήσει, και είτε δεν το γνωρίζει είτε δεν το νοιάζει» σχολιάζει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη,«του έχουμε εξηγήσει για παράδειγμα ότι η ύφεση στην Ελλάδα ήταν συγκριτικά μικρότερη από αυτή της ευρωζώνης γιατί πολλές σημαντικές ευρωπαϊκές οικονομίες άρχισαν να λαμβάνουν μέτρα περιορισμού πριν από εμάς (λόγω του ότι εμφανίστηκαν κρούσματα νωρίτερα) αλλά κυρίως επειδή έχουν πολύ μικρότερη εποχική διακύμανση. Στη δική μας περίπτωση επηρεαζόμαστε περισσότερο από τον τουρισμό, δηλαδή τα επόμενα δυο τρίμηνα. Και για αυτό χρειάζεται να ληφθούν μέτρα τώρα, γιατί τα επόμενα τρίμηνα θα είναι πολύ πιο απογοητευτικά».

«Ας μην ρωτάει λοιπόν με τόσο πάθος «πόσος ήτανε» για την ύφεση των άλλων. Γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» προσθέτει με νόημα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Του έχουμε εξηγήσει ακόμη ότι η ρύθμιση του χρέους και το μαξιλάρι που ο ίδιος αφόριζε οδήγησαν τα επιτόκια σε καθοδική πορεία και όχι το γεγονός ότι ο ίδιος είναι «Μωυσής» όπως τον χαρακτηρίζουν τα …αμερόληπτα sites.

Του έχουμε εξηγήσει ότι όταν μιλάει για την ανάπτυξη επί ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια 2015-2019 πρέπει να θυμάται και την ύφεση επί ΝΔ.

Του έχουμε εξηγήσει ότι η παραδοχή ότι η 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναπτυξιακή και ότι το κόψιμο του κοινωνικού μερίσματος που επέλεξε η ΝΔ ήταν αντιαναπτυξιακή πολιτική, δεν είναι μια παραδοχή που συμφέρει την ΝΔ. Αλλά αφού το πιστεύει αυτό ο πρωθυπουργός, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ας αλλάξει οικονομική πολιτική.

Το επιτελικό κράτος από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα εγκαταστήσει το App της ακοής” αναφέρει καταληκτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.