Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τους έστησαν ενέδρα και τους έκαναν περιτομή για να είναι καλύτεροι στο σεξ (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Μοιραστείτε το

Απίστευτο για τα δεδομένα του δυτικού κόσμου φαντάζει το γεγονός πως έστησαν ενέδρα σε 12 άνδρες, τους έγδυσαν και τους υπέβαλαν σε περιτομή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην δυτική Κένυα την περασμένη Παρασκευή έπειτα από καταγγελίες των συζύγων τους πως έπρεπε να κάνουν περιτομή, παρά τη θέλησή τους, γιατί ισχυρίζονταν πως θα ήταν καλύτεροι στο σεξ και πιο καθαροί.


Πρόκειται για μία ντουζίνα άνδρες από τέσσερις διαφορετικές κοινότητες οι οποίες είναι οι: Luo Turkana, Iteso και Luhyia. Όπως γράφει η Daily Mail, κάτοικοι των χωριών υπέβαλαν σε περιτομή τους άνδρες χρησιμοποιώντας πιο εξελιγμένα μέσα σε σχέση με παλιότερα. Συνοδεία πλήθους που τραγουδά, οι 12 άνδρες μεταφέρθηκαν σε ένα κέντρο υγείας όπου υποβλήθηκαν σε περτομή. Παλιότερα, η ίδια διαδικασία γινόταν με μαχαίρια σε… κάποιο χωράφι.

Ταυτόχρονα, οι γυναίκες των άτυχων ανδρών δήλωναν τρισευτυχισμένες αφού πλέον θα ήταν καλύτεροι εραστές. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, πρόκειται για κάποιο είδος τελετουργικού-παράδοσης προκειμένου, όπως είπε μία γυναίκα: «τώρα οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν το γάμο τους».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.