Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Το «ξέσπασμα» του Κρατερού Κρατούλη κατά του Δήμου Βερύκιου:«Είναι αγένεια…»

Μοιραστείτε το

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα συζητούσε το πάνελ της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της παρουσιάστριας του Alpha, Σταματίνας Τσιμτσιλή στο περιοδικό People. Κι ενώ μιλούσαν για την εκπομπή της, ο παρουσιαστής του «Ε», Κρατερός Κατσούλης δεν δίστασε να καυτηριάσει την τηλεοπτική παρουσία του δημοσιογράφου Δήμου Βερίκιου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» και συνέχισε:

Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια. Είχε βρίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα. Εάν εγώ πω κάτι ποινικό στον αέρα, αυτό που είπε για τον ΠτΔ ήταν ποινικό, αν το πω χαριτωμένα, τι σημασία έχει; Μπορώ να πω χαριτωμένα το οτιδήποτε;», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.