Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Το ξέσπασμα του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου για τα «αριστερά αφεντικά»

Μοιραστείτε το

Ξέσπασε μέσω Facebook ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, κατά «των πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, o οποίος έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του σπουδάζοντας την υποκριτική τέχνη, έγραψε:

«Υπάρχει κάποιο σάιτ ή καποιος που μπορει να μου δώσει βήμα να γράφω άρθρα εναντίον πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών; Τους εχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές απο αυτα τα φροκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι δεν υπάρχουν. Και επειδη στο θεατρο και στο σινεμά είναι φουλ τέτοιοι, θέλω καποιος να μου δώσει ενα βήμα να τα γράφω με ψευδώνυμο. Και να αρχίσω να ρουφιανευω και τις λαδιές που γίνονται στο χώρο. Γενικα υπαρχει υλικό αλλα δεν θελω να τα γράφω εδω, προτιμώ με ψευδώνυμο. Θέλω να ασχοληθώ με τον φασισμό του σκηνοθέτη στην σύγχρονη τέχνη και ειδικότερα απο άτομα που αυτο πλασάρονται ως αντίθετοι του. Έχει ψωμί».

2

Διαβάστε όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

4

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.