Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Το μήνυμα της Όλγας Γεροβασίλη από τα Ιεροσόλυμα

Μοιραστείτε το

«Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ»

«Παρά τις δυσκολίες, ο ελληνικός λαός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους πιο αδύναμους, στους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα μας, αναζητώντας έναν δρόμο ελπίδας μακριά από τον πόλεμο», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη από τα Ιεροσόλυμα, όπου βρίσκεται η ελληνική αντιπροσωπεία για την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός που θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

«Ο λαός μας έχει περάσει πολλές δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια. Καταφέραμε, όμως, να σταθούμε όρθιοι, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές πιέσεις.

Ταυτόχρονα, παρά τις δυσκολίες, ο ελληνικός λαός στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους πιο αδύναμους, στους πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα μας, αναζητώντας έναν δρόμο ελπίδας μακριά από τον πόλεμο.

Αυτό είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της αξιοπρέπειας που μεταδίδει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Μήνυμα που συνάδει με τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα σημαντική για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

«Έχουμε την τιμή», είπε, «να βρισκόμαστε στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου μας υποδέχτηκε ο Μακαριότατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κκ Θεόφιλος Γ’. Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση του Ελληνισμού, εκπροσωπούμε την ελληνική Πολιτεία, προκειμένου να παραλάβουμε το Άγιο φως και να το μεταφέρουμε στην Αθήνα και από εκεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.