Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τι ζητάνε οι τράπεζες ως την Τετάρτη το πρωί για να μην καταγγείλουν τα δάνεια του MEGA

Μοιραστείτε το

Αυστηρούς όρους έχουν θέσει στους μετόχους της εταιρείας Τηλέτυπος που κατέχει τον τηλεοπτικό σταθμό Mega οι τράπεζες προκειμένου να μην καταγγείλουν τα δάνεια και να κατατάξουν την εταιρεία στους μη συνεργάσιμους δανειολήπτες

Στα γραφεία του Τηλέτυπου έχει φτάσει από την Alpha Bank και για λογαριασμό όλων των τραπεζών που έχουν χορηγήσει το ομολογιακό δάνειο στην εταιρεία, εξώδικο το οποίο θέτει προθεσμία έως την 23η Μαρτίου για συγκεκριμένες ενέργειες.

Ειδικότερα οι Ομολογιούχοι αναμένουν

  1. Μια πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόταση και σχετικά στοιχεία που αντιμετωπίζουν το θέμα της κεφαλαιακής ενίσχυσης με ισοδύναμο τρόπο με τη μη επιτευχθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να επανεξεταστεί η προηγούμενη συμφωνία ρύθμισης των δανείων
  2. Τις απαιτούμενες επείγουσες ενέργειες ως την επίτευξη συμφωνίας και νέας πρότασης προκειμένου η εταιρία να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά της.

Επιπρόσθετα οι ομολογιούχοι καλούν μέχρι αύριο το Mega να τακτοποιήσει τις υφιστάμενες σχετικά με τις εξασφαλίσεις του Ομολογιακού Δανείου εκκρεμότητες και να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για:

  • την τροποποίηση σύμβασης πλασματικού ενεχύρου της ταινιοθήκης
  • την σύσταση ενεχύρου επί ποσοστού 100% των μετοχών της Τηλέτυπος Υπηρεσίες ΛΤΔ
  • την τροποποίηση της από 18/12/2012 σύμβαση παροχής ενεχύρου-εκχώρησης απαιτήσεων από σύμβαση πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων με αναγωγή λόγω αντικατάστασης ορισμένων εκ των οφειλετών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.