Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τι αξιοπερίεργο αποκαλύπτει νέα έρευνα για τη σεξουαλική ζωή αντρών και γυναικών

Μοιραστείτε το

Μπορεί για κάποιους να θεωρούνται δείγμα… ηθικής καταβαράρθρωσης αλλά οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ή δραστηριότητες που είναι παράξενες, ασυνήθιστες ή αποκλίνουσες θεωρούνται από κάποιους ως «περιθωριακές συμπεριφορές» κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη σεξουαλική ζωή αντρών και γυναικών.

Όσοι όμως βιάζονται να καταδικάσουν τα παραφιλικά άτομα, δηλαδή τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν κάποιο… βίτσιο, όπως την επιδειξιμανία, την ηδονοβλεψία, τον σεξουαλικό σαδισμό ή μαζοχισμό και τον φετιχισμό, ίσως εκπλαγούν αν μάθουν ότι σχεδόν το 50% των ανθρώπων εμφανίζουν ενδιαφέρον για κάποια από τις παραπάνω δραστηριότητες, που είναι πολύ πιο διαδεδομένες απ’ ό,τι θα πίστευε κανείς.

Σύμφωνα με μια νέα ψυχολογική έρευνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα από το Κεμπέκ του Καναδά, το 46% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι θα τους ενδιέφερε να «εισαγάγουν» στη σεξουαλική τους ζωή πρακτικές όπως ο φετιχισμός, ο μαζοχισμός και η ηδονοβλεψία. Περίπου το 1/3 των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι είχαν στο παρελθόν παραφιλικές σεξουαλικές εμπειρίες, με τους «μαζοχιστές» να εμφανίζονται πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα «βίτσια», σε σχέση με άλλες κατηγορίες παραφιλικών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, οι ερευνητές εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν ότι οι τέσσερις από τους οχτώ αναγνωρισμένους τύπους παραφιλικής συμπεριφοράς είναι ιδιαίτερα κοινοί.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • para

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.