Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τι απαντά το Μαξίμου για τα περί αποκλεισμού αγροτών

Μοιραστείτε το

Από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Απάντηση στις καταγγελίες αγροτών που υποστήριξαν ότι δεν τους άφησαν να συμμετάσχουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Το Μαξίμου αρνείται ότι επεδίωξε να ορίσει εκείνο τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων με τους οποίους θα συζητούσε ο πρωθυπουργός.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η κυβέρνηση ήταν αρνητική για τη συμμετοχή στη σημερινή διαδικασία διαλόγου μόνο για έναν άνθρωπο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένος στην Ελληνική Βιομηχανίας Ζάχαρης και τώρα προσέρχεται ως συνδικαλιστής.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι είπαν ότι αίτημα από την Ένωση Νέων Αγροτών για διάλογο δεν είχε κατατεθεί, αλλά ευχαρίστως θα οριστεί συνάντηση μέσω και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών καταγγέλλει ότι δεν τους επετράπη η είσοδος στο Μαξίμου, ενώ και η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων αποχώρησαν.

Στις δηλώσεις τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, οι αγρότες κάνουν λόγο για «διάλογο α λα καρτ». Όπως κατήγγειλαν πριν από λίγο, το Μέγαρο Μαξίμου επέλεξε άλλους εκπροσώπους από αυτούς που είχαν προτείνει στον διάλογο.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.