Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεοδωράκης: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από στέρεες συμμαχίες»

Μοιραστείτε το

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ»                                                                          

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από εχθρούς. Έχει ανάγκη από στέρεες συμμαχίες», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να κυνηγά φαντάσματα. Πρέπει να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της χώρας και να προωθήσει τις μεγάλες αλλαγές μήπως και μπορέσουμε κάποια στιγμή να βγούμε από αυτό τον φαύλο κύκλο της κρίσης», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση για την πρώτη αξιολόγηση υπογράμμισε ότι «οι εκκρεμότητες της χώρας δεν μπορούν να συνεχίζονται γιατί η οικονομία είναι γονατισμένη όπως και η κοινωνία.

«Άρα θα πρέπει η κυβέρνηση να βρει το θάρρος να προχωρήσει στην επόμενη πράξη: να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μήπως με κάποιο τρόπο η οικονομία αρχίσει να παίρνει μπροστά», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς αν το Ποτάμι θα στηρίξει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, απάντησε: «Το Ποτάμι πάντα στηρίζει αυτό που είναι καλό για τη χώρα. Δεν είναι όμως διατεθειμένο να στηρίξει λαϊκίστικες αποφάσεις μιας κυβέρνησης που θυσιάζει πολλά στο επικοινωνιακό πεδίο και όχι προς όφελος της χώρας».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.