Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θέλετε να χάσετε κιλά; Φάτε του “σκασμού”! Η δίαιτα που έχει ξετρελάνει τη νεολαία… (Πίνακες)

Μοιραστείτε το

Θέλεις να κάνεις δίαιτα, αλλά έχεις συνειδητοποιήσει έπειτα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα; Μην αγχώνεσαι. Σου έχουμε τη λύση. Ένα πρόγραμμα όπου μπορείς να φας ό,τι θέλεις…

Πώς θα σου ακουγόταν λοιπόν εάν μπορούσες να χάσεις κιλά χωρίς να ακολουθήσεις πιστά ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο; Εάν είχες την επιλογή να τρως μόνο φαγητά που σου αρέσουν και να χάνεις βάρος; Εκπληκτικό; Και το φανταστικό είναι ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι ούτε ρητορικές ούτε αναφέρονται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, αλλά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κυρίως στις ανάγκες σου!

Μάθε λοιπόν ότι μπορείς να χάνεις κιλά τρώγοντας όποια τροφή εσύ επιθυμείς! Η μόνη προϋπόθεση είναι να τρως κάθε μέρα όση ποσότητα αναγράφουν οι ομάδες τροφίμων στους παρακάτω πίνακες που ετοίμασε ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Νίκος Κριαράς.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις πίνακες με όλες τις ομάδες τροφίμων. Τα τρόφιμα που περιλαμβάνονται σε αυτές και δίπλα την πρέπουσα ποσότητα! Σου προτείνουμε μάλιστα και την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνεις από αυτά την ημέρα, σύμφωνα με το athensmagazine.

Προτεινόμενη ποσότητα ημερησίως:
Ομάδα γάλακτος, μέχρι 2 τρόφιμα ημερησίως.
Ομάδα φρούτου, μέχρι 3 τρόφιμα ημερησίως.
Ομάδα αμύλου μέχρι 5 τρόφιμα ημερησίως.
Ομάδα κρέατος, μέχρι 4 τρόφιμα ημερησίως.
Ομάδα λίπους, μέχρι 6 τρόφιμα ημερησίως.
Ομάδα λαχανικών, μέχρι 4 τρόφιμα ημερησίως.

Πίνακας Γαλακτοκομικών

δίαιτα

Πίνακας Φρούτων

δίαιτα

Πίνακας Κρέατος

δίαιτα

Πίνακας Λαχανικών

δίαιτα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.