Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τέξας: Χριστουγεννιάτικες κάλτσες γεμάτες…μωράκια

Μοιραστείτε το

Χριστουγεννιάτικη παράδοση η κάλτσα του Άγιου βασίλη. Τα δώρα που θα γέμιζαν την κάλτσα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή που θα ήταν κρεμασμένη σε κάποιο έπιπλο, ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της παιδικής ηλικίας μας (και παραμένει).

Κάποιος, λοιπόν στο μαιευτήριο Methodist Children’s Hospital στο Σαν Αντόνιο του Τέξας είχε μια καταπληκτική ιδέα: να πηγαίνουν σπίτι τους τα νεογέννητα τον μήνα Δεκέμβριο μέσα σε μια μεγάλη πλεκτή κόκκινη κάλτσα Χριστουγέννων. Και αυτό κάνουν εδώ και πέντε δεκαετίες!

Επιπλέον, τα μωρά φορούν χριστουγεννιάτικα σκουφάκια, πλεγμένα -όπως και οι κάλτσες- από μια ομάδα εθελοντών γνωστή με το όνομα «Bluebirds of Methodist Hospital». Οι περισσότερο ενθουσιασμένοι με αυτή την παράδοση είναι βεβαίως, οι γονείς των νεογέννητων. Κάποιοι δηλώνουν ότι φυλάνε, για πολλά χρόνια, αυτήν την κάλτσα και κάθε Χριστούγεννα τη γεμίζουν με δώρα.

νοσοκομειο τεξας

Και η Janie De Lare, η οποία γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, δηλώνει πως είναι διπλά ευτυχισμένη καθώς καλωσόρισε το μικρό της μια παραμονή Χριστουγέννων πριν από 18 χρόνια!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.