Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Tαξιδεύοντας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Μοιραστείτε το

Τα ταξίδια της 31χρονης Μάρτζι Σμιτ από την ολλανδική πόλη Απελντόμ σε όλο τον κόσμο, δημοσιεύει η μεγαλύτερη εφημερίδα του Βελγίου και των Κάτω Χωρών Het LAATSTE NIEUWS, καθώς η «μικρή ολλανδέζα» επισκέφθηκε περισσότερες από πενήντα χώρες, στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, μέσα σε τρία χρόνια και δηλώνει πως δεν πρόκειται να σταματήσει!

Η Μάρτζι δηλώνει στην Het LAATSTE NIEUWS…«θα ταξιδεύω μέχρι να πεθάνω»  και περιγράφει τα δέκα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου που επισκέφθηκε, όπως τα νησιά Γκαλαπάγκος, την Καππαδοκία και τη Μογγολία, απαντώντας στην ερώτηση πως ξεκίνησε, όταν σε ηλικία 28 ετών εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία των επικοινωνιών… «Φυσικά δεν ήταν εύκολο, αλλά σκέφτηκα ότι αν δεν το κάνω τώρα, στην συνέχεια δεν θα μπορούσα… πούλησα όλα τα υπάρχοντά μου και ξεκίνησα με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Μεξικό»!
Ζώντας με τις οικονομίες της, μένοντας σε ξενώνες ή σε νέους φίλους και κάνοντας περιστασιακές εργασίες ως εκπαιδευτής καταδύσεων ή μπαργούμαν, η Μάρτζι λέει στην Het LAATSTE NIEUWS… «τα ταξίδια είναι πολύ ευκολότερα και φθηνότερα από ότι πιστεύει ο καθένας. Οι καλύτερες περιπέτειες είναι δωρεάν. Κολύμπι στο φωτεινό μπλε της θάλασσας, βόλτες σε μια ιστορική πόλη, βλέποντας την ανατολή του ηλίου σε μυθικά βουνά», όσο για τις μετακινήσεις της… «κλείνω τις πιο φτηνές πτήσεις και αν το λεωφορείο είναι πολύ ακριβό, τότε θα χρησιμοποιήσω ωτοστόπ»!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.