Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τατσόπουλος : Ο Βίτσας δεν ήταν το ανάλγητο τέρας που παρουσίασαν ορισμένοι

Μοιραστείτε το

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια µε την υγεία του, ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε περιέγραψε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκοµείο.

Ο ίδιος µιλά για την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του στο τηλεοπτικό στούντιο, ενώ αποκαλύπτει ότι ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή του και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μια πάθηση της καρδιάς με υψηλό ποσοστό θνητότητας»

Αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο ήταν μια πάθηση της καρδιάς. Οξύς διαχωρισµός ανιούσας αορτής, που συνήθως δεν παρουσιάζει συµπτωµατολογία ή εµφανή προµηνύµατα και έχει υψηλό ποσοστό θνητότητας. Ακόµη και ανάµεσα σε εκείνους τους ασθενείς που τα βγάζουν πέρα µε επιτυχία στο χειρουργείο, ο ένας στους τρεις πεθαίνει αµέσως κατόπιν. Κάπως σαν αστροπελέκι ή σαν τον «ξαφνικό θάνατο» στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λένε: «Είναι να µη σου τύχει».

Μέσα σε άλλα ανέφερε πως η συζήτηση διεξαγόταν σε πολιτικά νεκρό χρόνο, και το αντικείµενο της συζήτησης, το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, ήταν ένα αντικείµενο που τόσο ο Βίτσας όσο κι ο ίδιος κατέχουν καλά. Ο Δ. Βίτσας ως πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αµυνας, που είχε ασχοληθεί µε τις προσφυγικές-µεταναστευτικές ροές, και ο Π. Τατσόπουλος ως πρώην µέλος της αντίστοιχης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στο Συµβούλιο της Ευρώπης. Τονίζει πως δεν υπήρχε ο παραµικρός λόγος εκνευρισµού ή έντασης, για να ανάψουν τα αίµατα ή έστω να λογομαχήσουν και να ανέβουν οι καρδιακοί παλμοί του.

«Ο Βίτσας δεν ήταν το ανάλγητο τέρας που παρουσίασαν ορισμένοι»

Επισημαίνει πως δε γνώριζε και δεν μπορούσε να εικάσει τι πρέπει να περιμένει, καθώς δεν είχε ζήσει κάτι παραπλήσιο στη ζωή του. Όπως και ο ίδιος, εξ απροόπτου πιάστηκε και ο Δ. Βίτσας.

Με τον Δ. Βίτσα δεν ήταν ποτέ στενοί φίλοι -ακόµη και τον καιρό που ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-, αλλά πάντοτε θεωρούσε πως ήταν ένας πολιτικός ηπίων τόνων και, σε καµία περίπτωση, το ανάλγητο τέρας που παρουσίασαν ορισµένοι στα social media.

Αναφέρει : “Όσοι πιστεύουν ότι υπάρχει πολιτικός στην Ελλάδα που θα προτιµούσε να πεθάνει ο συνοµιλητής του παρά να διακόψει ο ίδιος τη φράση του, έχουν πρόβλημα. Εάν το πιστεύουν, έχουµε πρόβληµα συνολικά ως κοινωνία. Σοβαρό πρόβληµα.”

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.