Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τατσόπουλος: “Η καρδιά μου λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη δίπλα στο σώμα μου”

Μοιραστείτε το

“Έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα στο σώμα μου και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη”, αποκάλυψε ο πολιτευτής της ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με την υγεία του.

Μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι “οι Έλληνες είναι ένας βαθύτατα αμόρφωτος λαός, χωρίς επίγνωση της αμορφωσιάς του“, κάτι – που όπως είπε – “μας κάνει πιο επικίνδυνους“.

Όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που πέρασε, ο κ. Τατσόπουλος αποκάλυψε ότι “οι  καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Αργότερα, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα. Εκτός ότι ο γιατρός με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα στο σώμα μου και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη”.

Συνεχίζοντας, ο “γαλάζιος” πολιτευτής και συγγραφέας είπε ότι “όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. “Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό” γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει”.

Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε “ανοιχτός” σε ενδεχόμενη πρόταση από τη ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.