Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Tatoi Club: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη

Μοιραστείτε το

Βίντεο-ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη έδωσε στη δημοσιότητα το Tatoi Club, στο οποίο παρουσιάζεται σε time lapse η μάχη των ανθρώπων των εγκαταστάσεων με τις φλόγες.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ξεκινούν από τη στιγμή που οι φλόγες βρίσκονταν ακόμη μακριά και είχε ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης, ενώ στη συνέχεια δείχνουν τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων να απομακρύνονται τρέχοντας, καθώς η φωτιά είχε πλέον φτάσει στις παρυφές του Tatoi Club.

Δείτε το βίντεο: 

“Η πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή μας εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο κίνδυνο και μια μεγάλη δοκιμασία για τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

“Οι άνθρωποί μας αντιμετώπισαν τη μεγάλη πρόκληση με αυτοπεποίθηση και αυτοθυσία. Αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τα δικά μας πυροσβεστικά μέσα και συνεργάστηκαν άψογα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν αυτή κατάφερε να προσεγγίσει την περιοχή μας, με τη φωτιά να έχει ήδη εισέλθει στις εγκαταστάσεις μας” τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Τους ευχαριστούμε και τους τιμούμε! Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους, παραθέτουμε σε ένα video το χρονικό των ενεργειών και προσπαθειών τους” καταλήγει το μήνυμα των ανθρώπων του Tatoi Club.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.