Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τάκης Ζαχαράτος: Ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος

Μοιραστείτε το

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και σε ένα περιστατικό που τον έκανε αντιδράσει.

«Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια κι είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλος κι αυτό έγινε γιατί ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα ήθος απίστευτο… Είχε κάτι elegant, λαϊκό και ταυτόχρονα αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοi καλλιτέχνες που από τα κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Το έκανε μαγικά» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε:

«Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που ήταν πολύ προχωρημένα. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ πολύ αντρικά και λέει ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος να το ξέρετε. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Το θεωρώ ηρωική πράξη για τότε».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.