Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τα έχει ξανακάνει, όλα όσα κάνει σήμερα ο Λαφαζάνης

Μοιραστείτε το

Υπήρξε ηγετικός παράγων του ΚΚΕ, όταν ο Φλωράκης του οποίου ήταν γραμματέας συνεργάστηκε και έκαναν κυβέρνηση με τη Δεξιά το βρόμικο ΄89 

ΤΟ 1964 η Ένωση Κέντρου που την αποτελούσαν όλες οι Κεντρώες και Αριστερές δυνάμεις της χώρας ανέβηκε στην εξουσία, ύστερα από πολλών χρόνων σκληρές, απάνθρωπες και αντιλαϊκές διακυβερνήσεις της χώρας, από τη δεξιά, γεμάτη διωγμούς, εξορίες και εκτελέσεις πολιτών, συνήθως λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, κερδίζοντας τις εκλογές με 53%!!!
Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αυτή νίκη επετεύχθη μετά της βίας και της νοθείας που έγινε στις εκλογές του 1961 και την επομένη ο αρχηγός της Ένωσης Κέντρου Γεώργιος Παπανδρέου με πρωτοπαλίκαρο τότε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κήρυξε ανένδοτο αγώνα.

ΞΕΡΕΤΕ τι έγινε στη συνέχεια;

ΤΟ πρωτοπαλίκαρο της Ένωσης Κέντρου ο άνθρωπος που είχε κάνει σχεδόν μόνος του τον «ανένδοτο αγώνα» – καλή ώρα σαν τον… Λαφαζάνη σήμερα, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ και το Παλάτι σχημάτισε τη γνωστή κυβέρνηση των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ με πρωθυπουργό τον Νόβα και τον Μητσοτάκη παντοδύναμο υπουργό του Συντονισμού!

Η κυβέρνηση των Αποστατών καταψηφίστηκε και έπεσε.

ΞΕΡΕΤΕ ποιος τον αντικατέστησε; Ο Αρχηγός της Αριστεράς, ο «αγωνιστής» στα βουνά και στους κάμπους ο Ηλίας Τσιριμώκος! Αυτόν κάλεσε ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και του ανέθεσε το σχηματισμό κυβέρνησης και ο κόσμος, δεξιοί και αριστεροί έμειναν με το στόμα ανοικτό, γιατί κανένας δεν είχε καταλάβει πώς ο Κωνσταντίνος διατηρούσε στο… ψυγείο τον ηγέτη της Άκρας Αριστεράς πτέρυγας της Ένωσης Κέντρου, για να τον κάνει, όταν τον χρειάστηκε πρωθυπουργό του για αυτό και ο Τσιριμώκος ονομάστηκε «ο κατεψυγμένος» πρωθυπουργός του Βασιλιά!..
ΤΑ… ακούς φίλε Λαφαζάνη και όλοι εσείς οι άλλοι Λαφαζάνηδες που μας πουλάτε «αριστερισμό» και ξανά «ανένδοτο αγώνα»;

ΚΑΙ πάμε τώρα στα σημερινά…

ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μας βλέπουμε «αρχηγό» και «πρωταγωνιστή» αριστερής πτέρυγας, αριστερού κόμματος να θέλει να ρίξει την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, που σχηματίστηκε ύστερα από 70 χρόνια στη χώρα!

ΒΕΒΑΙΑ ο φίλος μας ο Λαφαζάνης έχει μεγάλη ιστορία στο να φτιάχνει και να γκρεμίζει…

ΤΟ βρομερό 1989 υπήρξε πρωταγωνιστής στη συνεργασία του ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε στέλεχος και το υπηρέτησε σαν… υπασπιστής του Χαρίλαου Φλωράκη, τον οποίον ΕΣΠΡΩΞΕ να συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη για να σχηματιστεί η γνωστή οικουμενική κυβέρνηση Φλωράκη – Μητσοτάκη και Ανδρέα, το σπουδαιότερο έργο της οποίας ήταν να υπογράψει την ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ σύμβαση του ΟΤΕ με την ΚΛΕΦΤΟSIEMENS και τον Κόκκαλη!

ΤΟ τι μίζες έπεσαν εκείνη την εποχή το γνωρίζουν ΟΛΟΙ, αλλά το ακριβές ποσόν το ήξεραν μόνο οι τρεις αρχηγοί και οι γύρω από αυτούς.

ΑΥΤΗ η σύμβαση που έδωσαν εντολή στον τότε πρωθυπουργό Ξενοφώντα Ζολώτα να την υπογράψει υπήρξε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για τη χώρα, γιατί για πρώτη φορά ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ τότε από τους Γερμανούς ΟΛΑ τα κόμματα και έκτοτε άρχισε το ΜΟΝΙΜΟ ΛΑΔΩΜΑ των κομμάτων από τους Γερμανούς που οδήγησε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, τον εκμαυλισμό των πολιτικών και τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ του δημόσιου χρήματος στις κρατικές προμήθειες και τις κατασκευές δημοσίων έργων…

ΕΙΝΑΙ γνωστό και το εξής εκπληκτικό περιστατικό.

ΣΤΟ Υπουργικό Συμβούλιο και ο τότε πρωθυπουργός Ξενοφών Ζολώτας λαμβάνει το λόγο και λέει:

ΚΥΡΙΟΙ υπουργοί, αύριο θα σας ανακοινώσω, αφού μελετήσω τις προσφορές, σε ποιά εταιρεία θα δώσει η κυβέρνηση τη μεγάλη σύμβαση του ΟΤΕ για τα τηλεφωνικά κέντρα.

ΚΑΙ τότε σηκώνεται ο αρμόδιος για τις τηλεπικοινωνίες της χώρας υφυπουργός Συγκοινωνιών, ο αείμνηστος Γιάννης Κεφαλογιάννης και λέει στον πρωθυπουργό: «Συγνώμη κύριε πρωθυπουργέ. Δεν χρειάζεται να ανακοινώσετε τίποτε αύριο, γιατί οι τρεις αρχηγοί, Φλωράκης, Μητσοτάκης και Ανδρέας, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.

ΚΑΙ ο καημένος ο πρωθυπουργός Ζολώτας, που οι τρεις αρχηγοί είχαν αποφασίσει και έδωσαν τη μεγάλη αυτή δουλειά στους Γερμανούς εν αγνοία του, ΚΟΝΤΕΨΕ να πάθει έμφραγμα και τον πήραν σηκωτό από την αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΜΗΠΩΣ κύριε Λαφαζάνη, εσύ, που υπήρξες ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, τότε, σαν βοηθός του Φλωράκη που του έδινες γραμμή και του έγραφες και τους λόγους, θέλεις να επαναληφθούν τέτοια πράγματα;

ΜΗΠΩΣ έφυγες – αποστάτησες από το ΚΚΕ – για να συνεχίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ σου έργο;

ΦΤΑΝΕΙ πιά δεν χρειαζόμαστε άλλες συμβουλές και εξυπνάδες!

Κ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.