Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής» από τον Άδωνι

Μοιραστείτε το

«Σε ένα νέο ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής προέβη σήμερα, στη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδης. Αφού πρώτα αρνήθηκε ότι η κ. Σπυράκη ήταν απεσταλμένη του κ. Μητσοτάκη, με το πολύ πειστικό επιχείρημα ότι.. του το αρνήθηκε η ίδια, δήλωσε ξεκάθαρα ότι “αν δεν περάσει η παρούσα συμφωνία, περίπτωση να υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια δεν υπάρχει”» αναφέρει το σχόλιο του. 

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου.

Σε ένα νέο ρεσιτάλ ακροδεξιάς ρητορικής προέβη σήμερα, στη συνέντευξή του σε ραδιοφωικό σταθμό, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδης. Αφού πρώτα αρνήθηκε ότι η κ. Σπυράκη ήταν απεσταλμένη του κ. Μητσοτάκη, με το πολύ πειστικό επιχείρημα ότι.. του το αρνήθηκε η ίδια, δήλωσε ξεκάθαρα ότι «αν δεν περάσει η παρούσα συμφωνία, περίπτωση να υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια δεν υπάρχει». Επανέλαβε, δηλαδή, ως αντιπρόεδρος της Ν.Δ., τη θέση που έχει ο ίδιος, από τότε που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο έστειλε την κ. Σπυράκη στα Σκόπια, αλλά και η ίδια προέτρεψε τον κ. Ζάεφ να μην προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, αλλά να περιμένει μια μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ., διότι τώρα ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να αρνηθεί οποιαδήποτε συμφωνία, επειδή έρχονται εκλογές και φοβάται για την ενότητα του κόμματός του.

Τελικά, ποιο από τα δύο αληθεύει; Όσα είπε η κ. Σπυράκη στον κ. Ζάεφ, ότι δηλαδή η Ν.Δ. είναι τώρα αντίθετη με τη συμφωνία των Πρεσπών, επειδή τη φέρνει η σημερινή κυβέρνηση και ο Αλ. Τσίπρας, επιδιώκοντας πρόσκαιρα αντιπολιτευτικά οφέλη, αλλά με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα την δεχτεί, ή όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης, ότι συμφωνία δεν πρόκειται να υπάρξει;

Η Ν.Δ. θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει ότι η ειρήνη, η σταθερότητα και η καλή γειτονία στα Βαλκάνια, στόχοι για τους οποίους εργάζεται η σημερινή κυβέρνηση, και στους οποίους συμβάλλει και η συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι μια κομματική επιδίωξη, αλλά η μόνη εθνικά συμφέρουσα στάση, και δεν μπορεί να θυσιάζεται ή να παραγνωρίζεται για χάρη μιας αντιπολιτευτικής τακτικής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.