Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

Μοιραστείτε το

Σκληρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του.

Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός».

Τι είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Νωρίτερα Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ:

«Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη δειλία του. Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ένα κόμμα που κάθε τόσο συντόνιζε κινητοποιήσεις, σήμερα να δυσκολεύεται να οργανώσει ακόμα και ένα συνέδριο» ανέφερε για να συμπληρώσει πως: «μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή να αρνείται να εκλέξει αρχηγό από τον λαό. Δύναμη που διαλαλεί ότι είναι προοδευτική να παραμένει αραχνιασμένη σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται τελικά με τη δειλία του, με την ίδια τη δημοκρατία. Η εσωκομματική ασφυξία οδηγεί συχνά γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news, ειδικά στο ζήτημα της πανδημία».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.