Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Να δημοσιεύσει ο Μητσοτάκης το δικό του πόθεν έσχες

Μοιραστείτε το

Να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες ζητεί από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ν.Δ, η οποία νωρίτερα ζητούσε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να δημοσιεύσει τις δηλώσεις της περιουσιακής του κατάστασης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Κουμουνδούρου», «ζητήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του τον κ. Ψυχάρη αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με την ουσία του «αστείου», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσιεύματος των «Νέων».

Επίσης, η «Κουμουνδούρου» τονίζει ότι οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. «Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία», συμπληρώνει η «Κουμουνδούρου».

«Η Νέα Δημοκρατία όμως που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί.

Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.