Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης «με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει τον κ. Γκρίνμπεργκ»

Μοιραστείτε το

Ανακοίνωση με την οποία καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει «με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του», εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο γνωστός σύμβουλος πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής συμμετείχε στην πρωθυπουργική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής στη ΔΕΘ δήλωσε ότι ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του Κυριάκου Μητσοτάκη και ότι δεν τους συνδέει κάποια επαγγελματική σχέση.

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι «η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες» αφήνει να εννοηθεί ότι μόνο συμπωματικές δεν μπορεί να άλλωστε οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή οι απρόσμενες παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.