Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αντί να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της, κατασκευάζει εχθρούς

Μοιραστείτε το

Έστω και τώρα η κυβέρνηση όφειλε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της που οδηγούν τη χώρα στην ύφεση και απειλούν τη δημόσια υγεία, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε δήλωση του Στέλιο Πέτσα

Αναλυτικά το σχόλιο – απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

Έστω και τώρα η κυβέρνηση όφειλε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις της που οδηγούν τη χώρα στην ύφεση και απειλούν τη δημόσια υγεία.

Αντί για αυτό κατασκευάζει εχθρούς και αντιμετωπίζει ως «ψεκασμένους» όσους εύλογα ανησυχούν και αντιδρούν. Δηλαδή ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ντροπή!

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: «Σπεκουλάρει ανεύθυνα με ψεκασμένες θεωρίες πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας»

O Στέλιος Πέτσας, με ανακοίνωσή του απάντησε στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Πριν λίγο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του: «Με σχεδόν εκατό φορές περισσότερα κρούσματα από τότε που η κυβέρνηση ανακοίνωνε τη λήξη του lockdown, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμαστε πλέον να αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα της πανδημίας. Καλούμαστε να το κάνουμε, έχοντας όμως μια κυβέρνηση που με τις πράξεις και τις παραλείψεις της σπέρνει η ίδια την ανησυχία και τον πανικό».

Από την μεριά του, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε πως «πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος»

Η απάντηση του Στέλιου Πέτσα στον Αλέξη Τσίπρα

Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας. Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!

Πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος, όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Η κορονοκαπηλεία στην οποία επιδίδεται είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού.

Μονίμως απών από κάθε κρίσιμο ζήτημα, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει γιατί δηλώνει «παρών» στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, υπονομεύοντας την εθνική γραμμή.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.