Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συνταξιούχος έκανε εξοχικό του το αγαπημένο Boeing του Ωνάση (Εικόνες)

Μοιραστείτε το

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΙ – ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ                          

Ένας συνταξιούχος, ηλεκτρολόγος μηχανικός από το Όρεγκον, ο Μπρους Κάμπελ, αγόρασε ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας και το έκανε… σπίτι του! Το αεροπλάνο, που είχε 40.000 πτήσεις στο ενεργητικό του, κόστισε, μαζί με τη μεταφορά στο Portlands, 220.000 δολάρια περίπου.

Έχει ξοδέψει πολλά χρόνια μεταμορφώνοντάς το, σε ένα άνετο σπίτι σε ένα απομακρυσμένο οικόπεδο στο Oregon. Τώρα, μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, είναι μία πραγματική όαση μακρυά από την τρέλα της πόλης.

Εκείνο όμως που δεν γνώριζε ο Μπρους, ήταν ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο “κουβαλούσε” μεγάλη ιστορία. Είχε μεταφέρει το φέρετρο του ιδρυτή της Ολυμπιακής, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, του Αριστοτέλη Ωνάση. Στους διαδρόμους του είχε περπατήσει η σύζυγός του Ζακλίν Κένεντι Ωνάση και η κόρη του Χριστίνα Ωνάση, οι οποίες τον συνόδευαν στην τελευταία του κατοικία.

Screen Shot 2014-07-17 at 9.59.51 AM

Το εσωτερικό του αεροπλάνου

Το εσωτερικό του δεν γίνεται να αφήσει κανέναν αδιάφορο! Όπως θα δείτε, είναι ένα ζεστό και άνετο σπίτι.

Χωρίς τα περισσότερα από τα καθίσματα, υπάρχει πολύς χώρος για να τον αξιοποιήσει όπως θέλει.

Άφησε μερικά από τα καθίσματα για να τα χρησιμοποιεί για καθιστικό, ενώ σε άλλα μέρη, έχει βάλει δικά του έπιπλα που δεν θα περίμενε κανείς σε ένα αεροπλάνο.

Ζει εκεί περίπου 6 μήνες το χρόνο και τον υπόλοιπο του τον περνάει στην Ιαπωνία, όπου προσπαθεί να φτιάξει το δεύτερο κατοικήσιμο αεροπλάνο του.

825-934x

1128-934x

348-934x

1227-934x

1322-934x

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.