Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συναδελφική αλληλεγγύη – Ο Γρηγοριάδης στηρίζει Γεωργούλη

Μοιραστείτε το

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη, όσον αφορά στην απόφαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γρηγοριάδης, “ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα”.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 τόνισε ότι “είναι αστείος ο συσχετισμός, δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα”.

“Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό”, εξήγησε και κατέληξε:

“Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar”.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του, ο κ. Γεωργούλης εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι είχε δηλώσει και προεκλογικά πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το επάγγελμά του. Στην ανακοίνωση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης παραγωγής είναι τέσσερις με έξι ώρες την εβδομάδα. “Λιγότερο από όσο θα χρειαστώ για να αποδελτιώσω και να απαντήσω στα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου”, συμπλήρωσε με νόημα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.